ENTREPANS

Qualsevol veí del Poblenou amb qui et trobis t’engrescarà a tastar els nostres entrepans.

Si són bons? Doncs això hauràs de dir-ho tu, però nosaltres donem fe del que estan fets. Sempre trobaràs sabors purs i naturals. Usem tonyines, pernils, formatges, pollastres, embotits alemanys i d’altres ingredients de marques reconegudes i d’una qualitat excel·lent, i això el paladar ho nota. Tenen el sabor de les coses que, fetes amb afecte, destaquen entre la multitud. L’Alfons, de la generació que ens precedeix, va ser un innovador que dedicava temps a tastar i escollir el millor, i aquesta conducta ha marcat l’empresa.

Vam ser els segons de tota Barcelona a portar els frankfurts al Poblenou fa cinquanta anys. Aquesta trajectòria ens obliga a escollir el millor producte de Renania del Nord-Westfalia, Alemanya. Així mateix, les botifarres provenen dels millors proveïdors artesans de la masia catalana. Les anxoves són dels saladors de l’Escala, i els formatges curats són artesans i d’ovella. Així és com sempre hem cuidat els nostres clients, i molts dels que ja venien a l’orxateria de la mà dels seus avis a prendre’s una orxata ara ens porten els seus néts.

L’Alfons Iborra recorda que els entrepans d’El Tio Che feien furor a la sortida del cinema. Aleshores hi havia poca festa i, en un món dedicat al treball, la tradició d’aquell barri tancat i estret era anar al cinema i a menjar un entrepà a El Tio Che.

Un entrepà a El Tio Che és sinònim de retrobar-se amb els amics, de saludar a tothom i de gaudir d’un barri tradicional, amb una important i llarga història a les esquenes i un present que li dóna l’alegria de l’hospitalitat.

Fuet
Xoriço
Xoriço picant
Llonganissa
Pernil dolç
Tonyina
Vegetal
Anxoves a l’oli
Truita de patates
Sardines en escabetx
Pernil ibèric
Formatge de cabra, ruca i tomàquet
Formatge fos
Sobrassada
Bacó
Mallorquí
Tanga
Biquini.
Pit de pollastre
Llom
Hamburguesa
Botifarra i pebrot
Especialitats alemanyes
Frankfurt petit
Frankfurt mitjà
Brastwurst
Nuremberg.
VEGETARIANS
Frankfurt gran
Hamburguesa