patatas al caliu


Pa amb tomàquet:

Entrepà de fuet, xoriço, xoriço picant, llonganissa, formatge d’ovella, llom, pernil dolç, pernil del país, tonyina.

Entrepans a la planxa:

Formatge fos, sobrassada, bacó mallorquí, tanga, biquini, xistorra, bolero, salsitxes, lloc fresc i broqueta mexicana.

Especialitats alemanyes:

Frankfurt petit, mitjà i gran, Bratwurst, Nuremberg, Cracòvia.

Patates al caliu acompanyades d’all i oli

Els caps de setmana et convidem a delectar-te amb les patates al caliu, una patata feta al forn acompanyada d’all i oli, amb un combinat d’escopinyes grans, cloïsses, navalles, tonyina, olives i vermut de la casa Espinaler, o amb patates fregides.

És una parada obligatòria del barri del Poblenou, un lloc de trobada de veïns, d’amics, de turistes i de gent de pas cap a la platja. Aquesta tradició de tapes d’El Tio Che és un costum que és manté des de fa anys.