ELS NOSTRES GELATS SÓN…

“Jerònima, la meva àvia, tenia una força sorprenent. Tenia una galleda molt gran, a dins hi ficava una altra plena de gel i remenava la crema per al gelat, l’orxata, el granissat o per a qualsevol cosa que calgués refredar; perquè a mesura que es bat la crema es refreda. En especial, però, cal remenar el gelat perquè tingui una textura cremosa i agafi volum. Portaven grans quantitats de gel per poder produir-ne cada dia i les barres de gelat eren enormes. Era un altre món. Recordo haver vist la meva àvia carregant unes galledes gegants”

Maria Iborra, de la família d’orxaters.

Els nostres gelats són

naturals, realitzats a la manera antiga alacantina i valenciana, artesanals 100%.

Sense gluten i hi ha cons especials per a persones celíaques. Hi pot haver alguns sabors que per la temporada no estiguin en existència.

Variants de xocolata

Xocolata amb llet. Xocolata negra, apte per a persones amb intolerància a la lactosa

Variants de nata

Nata, nata trufada i nata i nous.

Variants de cafè

cafè

Variants de llet

Llet merengada, “Cubanito” llet merengada amb encenalls de xocolata, dolç de llet, dolç de llet trufat, iogurt, iogurt trufat i formatge fresc.

Variants de vainilla

Vainilla, vainilla trufada.

Variants de menta

Menta trufada.

Variants de fruites

Mil fruites, kiwi, gerds, meló, poma verda, pinya, coco, plàtan, llimona, maduixa i maduixa anglesa.

Variants de fruits secs

Pistatxo, avellanes, xixona.

Variants amb alcohol

Baileys, whisky i rom amb panses.