ELS NOSTRES GELATS SÓN…
“Jerònima, la meva àvia, tenia una força sorprenent. Tenia una galleda molt gran, a dins hi ficava una altra plena de gel i remenava la crema per al gelat, l’orxata, el granissat o per a qualsevol cosa que calgués refredar; perquè a mesura que es bat la crema es refreda. En especial, però, cal remenar el gelat perquè tingui una textura cremosa i agafi volum. Portaven grans quantitats de gel per poder produir-ne cada dia i les barres de gelat eren enormes. Era un altre món. Recordo haver vist la meva àvia carregant unes galledes gegants”
Maria Iborra, de la família d’orxaters.
Els nostres gelats són
naturals, realitzats a la manera antiga alacantina i valenciana, artesanals 100%.
Sense gluten i hi ha cons especials per a persones celíaques. Hi pot haver alguns sabors que per la temporada no estiguin en existència.
Variants de xocolata
Xocolata amb llet. Xocolata negra, apte per a persones amb intolerància a la lactosa
Variants de nata
Nata, nata trufada i nata i nous.
Variants de cafè
cafè
Variants de llet
Llet merengada, “Cubanito” llet merengada amb encenalls de xocolata, dolç de llet, dolç de llet trufat, iogurt, iogurt trufat i formatge fresc.
Variants de vainilla
Vainilla, vainilla trufada.
Variants de menta
Menta trufada.
Variants de fruites
Mil fruites, kiwi, gerds, meló, poma verda, pinya, coco, plàtan, llimona, maduixa i maduixa anglesa.
Variants de fruits secs
Pistatxo, avellanes, xixona.
Variants amb alcohol
Baileys, whisky i rom amb panses.






