colas

Som una orxateria artesana centenària de culte, que tria rescatar sabors de gelats, granissats i begudes tradicionals de receptes transmeses de generació en generació. També produïm entrepans i vam ser la segona frankfurteria de Barcelona.

L’orxateria és el lloc més concorregut del Poblenou, un barri de veïns que neix al mar, avui de moda, amb una gran història i, per la seva localització, ha sigut la seu de la indústria espanyola més rellevant dels segles XIX i XX.

Elaborem l’orxata diàriament, amb xufles amb DO d’Alboraia, i és absolutament pura. No conté conservants, ni colorants, ni està pasteuritzada ni liofilitzada. Està feta a base d’aigua, xufla i sucre, però també produïm orxata sense sucre per a persones diabètiques.

Et Tio Che és un lloc d’amics, ens encanta que vinguis i això es nota en el tracte. Són famoses les llargues cues durant els dies més calorosos, per donar-se un capritx sortint de la platja o després de la feina. Però van ràpides, no et preocupis.

Servim entrepans amb matèria prima de bona terra, els nostres proveïdors també són empreses familiars centenàries que es basen en la qualitat del gènere.

Els entrepans d’El Tio Che són famosos a Barcelona pel seu pa acabat de fer, per la generositat i la noblesa dels ingredients.

El dissabte i el diumenge, tant a l’hivern com a l’estiu, servim els millors vermuts del barri, amb musclos, cloïsses, escopinyes, navalles, olives i patates al caliu amb allioli acabades de fer.

A l’hivern elaborem torrons de xocolata trufada farcits amb productes cent per cent naturals i artesanals. Cada any afegim novetats, fem una producció petita i exclusiva per Nadal, Cap d’Any i Reis, tot i que tenim clients repartits arreu del món.

Es parla molt de nosaltres a la premsa i tot el treball immens que hem realitzat cinc generacions d’orxaters es veu reconegut al barri, amb els veïns de tota la vida, els nous habitants joves, els veïns de Barcelona i els viatgers, que cada dia en són més.

Quan vinguis, ens agradarà que ens diguis el teu nom, et volem conèixer, perquè ens faràs feliços amb la teva presència.

 Una llarga historia