chicos1.Us vaig a explicar un secret !!!

Fa unes setmanes ens varem adonar que els nois de la orxatería estaban maquinant alguna cosa, però no sabíem qué. Parlaven baixet de coses, reien i, entre orxates, gelats i la gentada de clients que veníen a degustar-los, ens n’adonavem que alguna cosa bona s’estaba organitzan !!

I va ser que sí.

Un matí ens varen explicar que s’havien decidit a ser més que un equip de treball, que els  venia de gust compartir activitats a les seves hores lliures i que, per això, havien fet un equip de Fútbol Sala.

Avui hi ha 10 jugadors: el Víctor, l’Héctor i el  Ferran, els de la gran idea, i l’Óscar, el Juanito, el Raúl, el Marçal, el Gerard, el Xavi i el David, els quals es varen apuntar sense dubtar-ho. Han dissenyat la roba i cada Dilluns la suaran, com des de fa temps, suen la samarreta a la orxateria atenent a la munió de gent que hi va.camiseta

Ells saben el que és treballar en equip, i como en las grans lligues, cap vol anar per  lliure.

Athlètic Tio Che és orgull d’empresa, perque no va ser iniciativa de la direcció, sino del mateix equip. Athlètic Tío Che es la mostra de la germanor i de la alegría que ens uneix i no només en les hores de feina, sinó que també a la hora de gaudir i de compartir.

El Tío Che compta els díes que falten per a que sigui Octubre i començi la lliga. Com ja hem dit, això és un motiu d’orgullo per a nosaltres, perque les bones idees surten dels bons equips.